Зидан шокира с отговор за бъдещето си в Реал Мадрид: Нищо не се знае, ще свърши 1 ден, както вече стана


Зидан шокира с отговор за бъдещето си в Реал Мадрид: Нищо не се знае, ще свърши 1 ден, както вече стана
Снимка: Getty Images/Gulliver

1330 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отново затвърждава статута си на любимец сред феновете на "кралския клуб", след като продължава да носи важни трофеи на клуба. Погледнато статистически - той носи трофей на Реал на всеки 19 мача.

При предишния си престой той изненадващо напусна клуба след 3-те поредни триумфа в Шампионска лига. Сега Зидан отново е "яхнал вълната", а негов отговор на въпрос сериозно притесни феновете на Реал. Той призна, че нищо не се знае за бъдещето му и че всичко ще свърши един ден, както вече се е случило.

"Не се чувствам специален заради това, което направих, чувствам се късметлия, че съм в този клуб. Мисля за всеки ден поотделно, защото това ще свърши един ден, както вече се случи веднъж. Един ден наистина ще се случи, заради това мисля ден за ден.

Никой не знае какво ще се случи. Имам договор, харесва ми да бъда тук, но във футбола никога не знаеш какво ще се случи. Тук нещата се променят от днес за утре, не знам какво ще се случи в бъдещето" - сподели той. Междувременно, стана ясно, че Икер Касияс се завръща в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички