Томас Тухел изсипва торба с пари за нападател на Юнайтед през лятото


Томас Тухел изсипва торба с пари за нападател на Юнайтед през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1294 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел е определил нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд като основната си трансферна цел за това лято. Немският треньор сподели, че изключително много харесва футболиста и никога досега не е осъзнавал колко добър всъщност е Рашфорд.

Подобен трансфер обаче няма да е никак лесно осъществим за ПСЖ. На „Олд Трафорд“ оценяват много високо Рашфорд, след като нямат никакво намерение да се разделят с юношата на клуба. Въпреки финансовата ситуация покрай пандемията от коронавирус, „червените дяволи“ биха поискали над 100 милиона паунда за своя нападател. Томас Тухел обаче е твърдо решен да накара ръководството на Пари Сен Жермен да плати тази сума. Немският мениджър смята, че многото терен, който Рашфорд покрива по време на мач, както и някои от по-безкористните аспекти на играта му, могат по прекрасен начин да допълнят Неймар и Килиан Мбапе.

Тухел дори вижда Рашфорд като дългосрочен заместник на Мбапе, ако французинът предпочете да премине в тима на Реал Мадрид в близко бъдеще. Треньорът на ПСЖ също така смята, че английският национал може да играе на няколко различни позиции без качеството му на игра да спада. А ето с какви феноменални изпълнения се е славел 13-годишният Маркъс Рашфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички