ВИДЕО: Съдията свири край на Тунис - Мали първо в 85', после - в 89'


ВИДЕО: Съдията свири край на Тунис - Мали първо в 85', после - в 89'
Снимка: Getty Images

2262 0

Скандален се оказа първият мач от днешната програма на Купата на африканските нации. В него Мали победи Тунис в изпълнен със събития мач, който имаше неочакван завършек. Реферът на двубоя, необяснимо защо, свири край в 85:11, после се усети, но все пак сложи край на мача по-рано от необходимото - в 89:44'.

Второто полувреме на срещата беше изпъстрено със събития - имаше смени, 2 дузпи, дълга проверка на ВАР и червен картон, но съдията реши не само да не даде никакво продължение, но и да свири край преди 90-ата минута. Това вбеси треньора на Тунис Мондхер Кебайер, който тръгна да търси обяснение от рефера. Наложи се стюарди да направят жив щит между щаба на Тунис и съдийската бригада.

Иначе единственото попадение в срещата падна в 48-ата минута от дузпа. Тя бе свирена за игра с ръка на защитник на тунизийци и бе реализирана от Ибрахима Коне.

Трябва да се отбележи, че след това реферът свири дузпа и за Тунис - след консултация с ВАР. Хазри обаче пропусна от бялата точка. Съдията остави Мали с човек по-малко, като връчи червен картон на Ел Билал Туре от Мали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички