Най-нестандартният вратар в света: Странният страж, който ни плени и шокира в Купата на африканските нации (ВИДЕО)


Най-нестандартният вратар в света: Странният страж, който ни плени и шокира в Купата на африканските нации (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1916 0

Вратарят на националния отбор по футбол на Сиера Леоне - Мохамед Камара, се радва на все повече почитатели, след като набира голяма популярност след изявите си на Купата на африканските нации в мача срещу настоящия шампион Алжир.

Двата тима са в група Е и играха един срещу друг вчера, вторник, 11 януари, като срещата завърши без голове - при нулево равенство. С основна заслуга за това бе именно Камара, докато неговите съотборници имаха само един точен изстрел към вратата на противника, пазена от бившия вратар на ЦСКА Райс Мболи.

Камара има по-малко от 10 мача за националния си отбор, но бе повече от вдъхновен срещу Риад Марез и компания и се отличи с общо 7 спасявания, като след двубоя той бе избран и за играч на мача заради представянето си.

Той обаче се отличава с доста различен и уникален стил. Рязко и пъргаво се втурва срещу опонентите, за да играя с глава или за да прави влизания, които са по-типични за защитници, отколкото за вратари.

Все пак той опази вратата си и се отличи с някои наистина впечатляващи намеси. Можете да го видите във видеото по-долу в материала.

А защо и как Мохамед Салах разочарова в същия ден от Купата на африканските нации?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички