ТВ програма за ден №4 от Купата на африканските нации: Къде да гледаме мачовете?


ТВ програма за ден №4 от Купата на африканските нации: Къде да гледаме мачовете?
Снимка: Getty Images

1420 0

Третият ден от Купата на африканските нации не предложи особено зрелище за футболните фенове, поне откъм голове. Във вчерашната програма се изиграха три мача, в които участваха шампионът Алжир, Египет с Мохамед Салах в състава и Нигерия, но падна само един гол (равносметката от ден номер 3 на Купата на африканските нации).

В ден номер 4 от турнира ще се изиграят последните срещи от първото завъртане на групите. Един мач от група Е и двата от група F. При първата спомената група Кот д'Ивоар и Екваториална Гвинея се изправят един срещу друг, а победителят би заел първото място, тъй като другият мач от групата завърши при нулево равенство - Алжир и Сиера Леоне.

В група F пък все още нищо не е ясно и тепърва ще се заформи класирането след първите срещи. Там Тунис и Мали се изправят един срещу друг, а същото важи и за Мавритания - Гамбия. Ето в колко часа започват мачовете и къде ще се излъчват:

15:00 Тунис - Мали, Ринг

18:00 Мавритания - Гамбия, Ринг

21:00 Екваториална Гвинея - Кот д'Ивоар, Ринг

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички