ВИДЕО: Резерва на Барбастро грубо блъсна спорещия със съдията Шави


ВИДЕО: Резерва на Барбастро грубо блъсна спорещия със съдията Шави
Снимка: Getty Images

1792 0

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, претърпя неприятен момент след мача със скромния испански Барбастро в Купата на Краля снощи. Каталунците победиха с 3:2.

Шави ги подразни с претенции към рефера

След последния съдийски сигнал легендарният халф на каталунците влезе в разправия с четвъртия рефер. Това подразни някои играчи на загубили тим. Един от резервните футболисти каза нещо на треньора и леко го блъсна с дясната си ръка.

Резерва на Барбастро блъсна Шави след мача

След това полузащитникът Антонио Хесус Креспо леко отблъсна легендата след ръкостискане. Впоследствие той омаловажи случилото се, определяйки го като моменти от футбола.

От Барбастро омаловажиха случилото се

"Нищо не се случи. Това са моменти, свързани с играта. Той протестираше. Искаше най-доброто за своя отбор, а аз за моя и нищо... Игрови моменти.

Даже не си спомням какво каза Шави... Нещо за играта. Знам, че той протестираше, но той си вършеше работата, а ние - нашата", каза Креспо пред "El Chiringuito". А ето какъв бе коментарът на Шави след мача с Барбастро. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички