Отхвърлен от Уест Хям и Ал Етифак: Джеси Лингард се готви за шокиращ трансфер в Барселона


Отхвърлен от Уест Хям и Ал Етифак: Джеси Лингард се готви за шокиращ трансфер в Барселона
Снимка: Getty Images

11055 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард, който в момента в свободен агент, изненадващо е свързван с трансфер в Барселона.

По-рано Лингард бе отхвърлен от Уест Хям и Ал Етифак

Джеси Лингард търси път към Барселона

31-годишният играч е в търсене на нов отбор, след като миналото лято изтече договора му с Нотингам. Атакуващият полузащитник тренираше в Дубай самостоятелно, за да поддържа форма, докато се намери отбор за него. И сега според последна информация от "Sport" той е бил предложен на Барселона.

Бившата звезда на "червените дяволи" имаше проби в Уест Хем и отбора от Саудитската професионална лига Ал Етифак в края на 2023 година, но нито един от ходовете не се осъществи.

След тези неуспехи, разговорите за преминаване в Барса изглеждат леко шокиращи, но Sport казва, че бившият английски национал се е "поставил в обсега" на клуба и фактът, че той е свободен агент, се вписва в бюджета им за финансов феърплей. Стига той играе за по-малко от 2 милиона евро до края на сезона. Финансовите проблеми за Барселона са факт, но Шави избягва да ги коментира и дали ще се отразят на неговите идеи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички