ВИДЕО: Меси отново бе изкаран от равновесие от съдия


ВИДЕО: Меси отново бе изкаран от равновесие от съдия
Снимка: Getty Images

2024 0

Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси отново показа ярки емоции по време на мач на националния отбор. Нападателят се вбеси на главния рефер по време на двубоя с Бразилия от световните квалификации, завършил с нулево равенство.

Въпреки резултата, мачът между двете южноамерикански сили беше напрегнат, най-вече заради неувереността на рефера Андрес Куня. В 32-ата минута той не реагира на нарушение на Едер Милитао, който падна след удар на Меси и докосна топката с ръка. Този епизод не даваше основание за дузпа, но вероятно нямаше да е грешка да се назначи свободен удар. След като Куня отказа да назначи такъв, капитанът на "гаучосите" му се разкрещя и видимо беше бесен. Още по-ядосан беше съотборникът му Анхел Ди Мария.

Иначе нулевото равенство беше достатъчно на Аржентина, за да се класира за финалите на Световното първенство през 2022 година в Катар. По-рано главният съдия показа още няколко неадекватни отсъждания. Подобен епизод се състоя и в предишен мач на Аржентина с участието на Лео Меси. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички