Гръм от ясно небе: Джорджина праща сърца на Меси, моли да не казва на Роналдо


Гръм от ясно небе: Джорджина праща сърца на Меси, моли да не казва на Роналдо
Снимка: Getty Images

19380 0

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес изуми с поведението си спрямо големия конкурент на своя любим на футболната сцена - Лионел Меси. Испанката с аржентински произход най-неочаквано флиртува със своя полусънародник в социалната мрежа Фейсбук.

Меси, който е на лагер с "гаучосите", публикува снимка от тренировка с тима. На нея суперзвездата е подложил лицето си под слънчевите лъчи в очакване на мегадербито между Аржентина и Бразилия в квалификациите за Мондиал 2022 - повече за този мач четете тук.

Под снимката на Лео Джорджина, която очаква близнаци от португалеца, е поставила две сърца и емоджи, символизиращо огън (вижте коментара тук). Няколко часа по-късно, след безброй коментари, брюнетката е добавила: "ОК, но не казвай на Кристиано". Вижда се, че това наистина е нейният профил, тъй като има маркировка за потвърден и има над 320 000 последователи.

След като десетки последователи на Меси тагнаха под коментара на Родригес съпругата му Антонела, нейната реакция не закъсня. Красавицата е коментирала чрез емоджи, изобразяващо две ококорени очи (вижте тук), а феновете пишат, че вероятно тя готви документите за развода си. По-рано обаче стана ясно, че Антонела и Джорджина пазят взаимно уважение, макар това да не дава отговор на реакцията на жената до Роналдо.

Преди обаче да се стигне до "развода" на двойката, чието щастие датира от преди Меси да заиграе в Барселона, трябва да се отбележи, че Родригес е родена в Буенос Айрес, а белият цвят (този, използван в публикацията) е основен на флага и екипите на Аржентина. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички