ПСЖ и Аржентина започват да се разбират за Лионел Меси


ПСЖ и Аржентина започват да се разбират за Лионел Меси
Снимка: Getty Images

1917 0

Игровото време на Лионел Меси е своебразен проблем между клубния му ПСЖ и националния на Аржентина. Все пак двете страни имат голям напредък по това отношение и вече стигат до компромиси, информира испанското издание "Марка".

Меси пропусна последните два мача на френския гранд поради травма, но веднага се присъедини към състава на Лионел Скалони за световните квалификации. Спортният директор на ПСЖ Леонардо не остана доволен, въпреки че футболистът еднозначно е дал да се разбере, когато е подписвал договора си с французите, че ще приоритизира мачовете с Аржентина.

Скалони води разговори в последните дни с ПСЖ и изглежда е постигната договорка как Меси ще бъде ползван. Той не стартира като титуляр срещу Уругвай в петък - за първи път от 5 години започва мач на Аржентина от резервната скамейка.

Все пак се появи в игра в 76-ата минута, но до края не оказа особено влияние. Скалони обясни, че му е дал почивка в този мач, защото не е играл повече време преди него, но и призна, че е искал да натрупа малко игрова практика преди дербито с Бразилия.

Съвсем скоро ще бъде дадена и най-престижната индивидуална награда във футбола, а аржентинецът е сред фаворитите. Ето и едно мнение защо Меси заслужава "Златната топка" не по-малко от Левандовски, Бензема и Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички