ВИДЕО: Кристиано Роналдо най-накрая откри головата си сметка за Ал Насър


ВИДЕО: Кристиано Роналдо най-накрая откри головата си сметка за Ал Насър
Снимка: GettyImages

1743 0

Един от най-великите футболисти в историята - Кристиано Роналдо, най-накрая увенча новото си приключение в лицето на Ал Насър с гол. Легендарният португалец откри головата си сметка за саудитския отбор с попадение в самия край на срещата с Ал Фатех.

Бившият ас на Реал Мадрид получи шанс да реализира от дузпа в 3-ата минута от добавеното време на двубоя. 11-метровият наказателен удар бе отсъден поради нарушение. То най-вероятно бе продиктувано от физическата саморазправа, случила се секунди по-рано.

С изпълнението се нагърби Кристиано. Вратарят не успя да хване ъгъла. Шутът на легендарния голмайстор беше твърде силен и точен, за да бъде отразен от съперниковия страж. Така първият гол на Роналдо в Саудитската професионална лига.

Малко по-късно бе свирен и краят на мача, който завърши 2:2. С попадението си португалецът донесе точката на своя тим, който обаче продължава да не убеждава с представянето си. Ал Насър все още е на върха в класирането на елита на Саудитска Арабия с равен актив (34 т.) с втория Ал Шабаб, но с мач по-малко.

Ето как по-рано Роналдо пропусна да открие головата си сметка по сензационен начин

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички