В над 30 нови територии излъчват саудитското първенство заради Роналдо


В над 30 нови територии излъчват саудитското първенство заради Роналдо
Снимка: Getty Images

1423 0

Португалската мегазвезда Кристиано Роналдо вече изигра два двубоя за новия си отбор - Ал Насър.В дебюта си бившата звезда на Реал Мадрид носи капитанската лента, а отборът му победи Етифак с 1:0, за да си върне първото място в Саудитската професионална лига.

Вторият му мач с фланелката на Ал Насър завърши с разочарование, тъй като отборът отпадна от Ал Итихад в полуфиналната фаза на Суперкупата на Саудитска Арабия. Днес, 3 февруари, се провежда третият тест за Роналдо в търсене на първи гол в двубой срещу Ал Фатех. Срещата може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

След като нападателят от Мадейра се присъедини към Ал Насър, Саудитската професионална лига назначи агенция за спортен мениджмънт, която да продаде медийните права за състезанието преди дебютния сезон на Кристиано Роналдо. Само за седмица бяха сключени сделки с партньори, включителн в Португалия, Гърция, Мексико и Турция.

От агенцията твърдят, че са осигурили споразумения за права за показване на саудитското първенство в 36 територии. Договорени са сделки на четири от "петте големи" европейски пазара, включително споразумения с RMC Sport, L’Équipe и Twitch във Франция, заедно със Sportitalia в Италия. В Обединеното кралство и Ирландия разпространителят на платена телевизия Sky придоби права и предава мачове в канала си в YouTube.

А защо фенове в Саудитска Арабия нарекоха Роналдо "призрак"-  четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички