Вече е ясно срещу кого и кога Лионел Меси ще излезе на терена за втори трофей с Интер Маями


Вече е ясно срещу кого и кога Лионел Меси ще излезе на терена за втори трофей с Интер Маями
Снимка: Getty Images

1966 0

В ранните часове на 24-ти август (българско време) Интер Маями достигна до финала на турнира US Open къп, след като победи Синсинати на 1/2-финалите след изпълнение на дузпи.

Двубоят бе много драматичен - редовното време завърши 2:2, продълженията 3:3, а впоследствие бяха изпълнени общо десет 11-метрови наказателни удари... (ВИДЕО)

Този път Лионел Меси не вкара гол, но пък се отчете с две асистенции, едната от които дойде дълбоко в добавеното време на второто полувреме и благодарение на нея мачът влезе в продължения.

Кога е финалът?

Финалът на US Open къп ще се проведе във вечерта на 27-и септември, от 23:00 часа (българско време). Противник на Интер Маями ще бъде отборът на Хюстън Динамо, който победи с 3:1 (след продължения) Реал Солт Лейк в другия 1/2-финал.

Спорът за трофея ще се състои на "DRV PNK Stadium" във Форт Лодърдейл (Флорида) - домакинският стадион на Интер Маями, който е с капацитет от 21 000 места.

ПРОЧЕТЕТЕ и ВИЖТЕ ОЩЕ - Филип Кръстев игра 30 минути при разгром на ФК Лос Анджелис в МЛС (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички