Важна новина за всички фенове, които мислят да пътуват до Катар през 2022 година


Важна новина за всички фенове, които мислят да пътуват до Катар през 2022 година
Снимка: Guliver/GettyImages

789 0

Външният министър на Катар Мохамед бин Абдулрахман Ал Тани съобщи днес много важна новина за всички футболни фенове, които смятат да пътуват до Катар през 2022 година, за да гледат на живо мачове от Световното първенство по футбол.

На виртуална пресконференция министърът съобщи, че само ваксинирани лица ще бъдат допускани на шампионата в страната и обяви, че се водят преговори с доставчици на ваксини:

"Развиваме програми, за да осигурим ваксини на всички участници на световното първенство, тъй като искаме да създадем среда, свободна от COVID-19. Нашето желание е да имаме многочислено физическо присъствие и да се наслаждаваме на турнира."

"Това е и голяма възможност за целия свят, тъй като ще бъде първото подобно събитие от началото на пандемията и изолацията. Катар е готов да покаже на света, че е напълно способен да бъде домакин на такъв турнир."

Наскоро пък стана ясно точно колко фенове ще бъдат допускани на стадионите по време на Европейското първенство по футбол това лято!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички