В Саудитска Арабия вярват: Трансферът на Салах е по-важен дори от този на Роналдо


В Саудитска Арабия вярват: Трансферът на Салах е по-важен дори от този на Роналдо
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

7160 0

Клубовете от Саудитска Арабия направиха истински фурор по време на летния трансферен прозорец. Куп звезди от европейския футбол се насочиха към Близкия изток, привлечени от страхотните условия, които тамошната лига им предлага.

Как започна всичко?

Безспорно, старт на всичко това даде Кристиано Роналдо. Легендарният голмайстор шокиращо смени Манчестър Юнайтед с Ал Насър в края на миналата година, с което от своя страна отвори вратите на всички останали.

Въпреки това и огромното уважение, което получава, мнозина в Саудитска Арабия смятат, че той все пак не е на върха на пирамидата, който е запазен за друг дългоочакван трансфер.

Кой е той?

По информация на "Daily Mail" Саудитската професионална лига вижда привличането на суперзвездата на Ливърпул - Мохамед Салах, като дори по-ключово от това на португалския му колега. Към момента мърсисайдци и играчът се дърпат, но офертите продължават.

Изданието споделя, че дори правителството желае подобна сделка. Най-настоятелен за правата на египтянина е Ал Итихад, който през лятото отправи умопомрачителни оферти, като 150 милиона паунда за 31-годишен футболист, но без успех.

Междувременно спряган за заместник на Салах "блестя" в Шампионска лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички