"Не искаме да говорим за това": Просто "слух" за Кристиано Роналдо се оказа истина


"Не искаме да говорим за това": Просто "слух" за Кристиано Роналдо се оказа истина
Снимка: Getty Images

2545 0

Изпълнителният директор на Атлетико Мадрид - Мигел Анхел Гил Марин, потвърди, че грандът от Ла Лига се е интересувал да привлече суперзвездата на Ал-Насър Кристиано Роналдо по-рано през януарския трансферен прозорец.

Слухът се оказа истина

Освен отбори като Ал Насър, Байерн Мюнхен, Наполи и Атлетико Мадрид също се е надявал да добави петкратния носител на Златната топка към състава си. Марин разкри какви точно са били плановете на тима от испанската столица, като бе изключително кратък в коментара си.

"Искахме да го привлечем, когато напускаше Манчестър Юнайтед, но сега той играе с Ал-Насър и блести и не искаме да говорим за това", споделя шефът на "Метрополитано", цитиран от "Essentially Sports".

По време на тазгодишния зимен трансферен прозорец португалският нападател се превърна в гореща тема на дискусия за трансфер. Той беше свързван с множество отбори, след като договорът му с Манчестър Юнайтед беше прекратен през ноември 2022 година.

Португалската суперзвезда, която се присъедини към Ал Насър със свободен трансфер по-рано тази година, е в страхотна форма за своя клуб този сезон. Той е вкарал 26 гола и е направил 10 асистенции в 28 изяви във всички състезания към момента.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристиано Роналдо, Хари Кейн, Килиан Мбапе и други дишат прахта на сръбски голаджия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички