Заместникът на Салах: 20-годишен блестя в Шампионска лига и показа на Ливърпул какво може (ВИДЕО)


Заместникът на Салах: 20-годишен блестя в Шампионска лига и показа на Ливърпул какво може (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4142 0

Арсенал завърши при равен резултат 1:1 като гост на ПСВ Айндховен, като това устройваше и двата отбора, тъй като се класират за елиминациите в Шампионска лига. Еди Нкетия вкара за "артилеристите" в 42-рата минута, а Йорбе Вертесен изравни в 50-ата минута.

Въпреки това за друго име се говори най-много от страна на нидерландския отбор. Това е 20-годишният флангови футболист Йохан Бакайоко, който затвърди отличната си форма и записа пореден двубой на много високо ниво.

Йохан Бакайоко - новата звезда на световната сцена

Той осъществи пет успешни дрибъла срещу опоненти, а освен това се отличи с изумителна успеваемост при подаванията от 92%. Бакайоко бе истински кошмар за Якуб Кивиор, а най-доброто от младока бе събрано в едно видео, чиято продължителност е малко над три минути.

Със сериозен интерес към Бакайоко са спрягани два английска гранда - Ливърпул и Тотнъм. Мърсисайдци имат по-големи шансове, смятат на Острова, като отсега Йохан е спряган за заместник на Мохамед Салах, въпреки че египтянинът е на 31 години.

Младата белгийска звезда Йохан Бакайоко

Все пак бъдещето на Салах остава неясно и това дава поводи за спекулация относно необходимостта от Бакайоко при мърсисайдци. През този сезон националът на Белгия има общо 26 мача, в които се е отчел с 4 попадения и 13 асистенции. Ако младокът се озове на "Анфийлд", то той ще се докосне и до странните методи за наказания на Юрген Клоп: Съдебна зала и надуваем зар в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички