В най-важния момент! На Ал Насър може да се наложи да се справя без Кристиано Роналдо?


В най-важния момент! На Ал Насър може да се наложи да се справя без Кристиано Роналдо?
Снимка: Getty Images

2075 0

Суперзвездата на Ал Насър - Кристиано Роналдо, може да пропусне следващия мач на своя тим. "Рицарите на Наджд" домакинстват на Ал Халеедж в много важна среща от 26-ия кръг на Саудитската професионална лига в понеделник (08.05).

Отборът на Динко Йеличич ще цели да се възползва от набраната инерция при успеха над Ал Раед с 4:0. Местното издание "Ariyadhiah" обаче съобщава, че на тима може би ще се наложи да се справя без легендарният португалец в редиците си.

Контузията

Физическото състояние на голмайстора е неясно. Той пропусна последната тренировка със съотборниците си в събота поради мускулна преумора, което наложи изготвянето на специална индивидуална програма от треньорския щаб за него.

На финалната права

Очаква се той да премине медицински прегледи в неделя, след което клубът да вземе решение дали е способен да вземе участие в двубоя. Ал Насър продължава да преследва първото място в класирането. 5 кръга преди края тимът е втори в таблицата, изоставайки с 3 точки от първия Ал Итихад.

Съвсем наскоро медиите в Испания пък "гръмнаха" с новина, че Роналдо може да прекрати пребиваването си в Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички