"Бих му подавал"! Попитаха Лео Меси какво би било да играе заедно с Кристиано Роналдо


"Бих му подавал"! Попитаха Лео Меси какво би било да играе заедно с Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

8301 0

Съперничеството на двамата най-големи футболисти на новото време - Лео Меси и Кристиано Роналдо едва ли някога ще приключи. Дълбоко в себе си обаче мнозина от спорещите за величието им фенове и специалисти са таяли и все още таят надеждата да ти видят рамо до рамо с еднакъв екип.

Двете легенди днес

С приближаването на залеза на техните кариери обаче, това изглежда все по-невъзможно. Аржентинецът почти сигурно ще напусне ПСЖ, а най-вероятната му посока е Барселона. 

При португалеца обаче нещата не седят толкова цветущо. Бившият голмайстор на Реал Мадрид подписа със саудитския Ал Насър за рекордна заплата, но саудитският елит далеч не отговаря на реномето на един от най-великите футболисти в света.

"Бих му подавал"!

Самият Меси също си е представял какво ще бъде, ако споделя една съблекалня с вечния си конкурент. През 2020 г. той бива запитан какво би сторил, ако атакуват заедно.

"Нормално е да продължава да бележи, той е хищник пред гола, обича да вкарва. Когато и да играе, го прави. Има много добри качества като нападател, най-малкото осъществява шансовете. Ако играехме заедно, мисля, че бих му подавал топката, да", заявява Меси пред "Mundo Deportivo", докато все още брани цветовете на катаунците и продължава.

"Реал загуби много голове без Роналдо, но беше очевидно, че ще се случи. Не само голове - Роналдо също носи много други неща. Ако отбор загуби футболист, отбелязал 50 попадения в рамките на сезон, е осезаемо. Реал Мадрид има страхотни играчи, но Кристиано бележи 50 гола на сезон", допълва още той.

Двамата споделят голямата сцена в Испания в продължение на 9 години, след което се разделят. Единият от тях обаче изглежда все по-близо до дългоочакваното си завръщане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички