ПСЖ и Реал Мадрид са сред петте опции на Роналдо, ако реши да си тръгне от Ал Насър


ПСЖ и Реал Мадрид са сред петте опции на Роналдо, ако реши да си тръгне от Ал Насър
Снимка: Getty Images

4185 0

Продължават въпросителните около бъдещето на Кристиано Роналдо в саудитския гранд Ал Насър. С всеки изминал ден спекулациите за напускането на португалската мегазвезда, която се присъедини към тима в края на 2023 година, се увеличават. Най-различни британски медии обявиха, че 5-кратният носител на "Златната топка" има 5 опции пред себе си, ако реши да напусне Саудитска Арабия през лятото.

Кой желае Роналдо?

Реал Мадрид е готов да предложи договор на своята легенда. Според най-различни информации Флорентино Перес е готов да направи всичко само и само легендарния номер 7 на клуба да се завърне и да заиграе на "Сантяго Бернабеу".

Друг, доста изненадващ вариант, е преминаване в ПСЖ. По всичко изглежда, че Лионел Меси ще напусне "Парк Де Пренс" през лятото, а вратите на парижкия гранд могат да се отворят за португалеца.

Според британските медии не е изключено и евентуално завръщане в първия професионален клуб на португалеца - Спортинг Лисабон. Той преговаряше с "лъвовете", преди да премине в Саудитска Арабия, но до сделка не се стигна.

Два от най-богатите клубове в света - Нюкасъл и ЛА Галакси също са потенциални дестинации за португалеца. Според британската преса и двата тима могат да предложат апетитна заплата на Роналдо, на която той трудно ще каже "не".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любопитна компилация, която доказва, че Роналдо бе подценен плеймейкър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички