В Мексико разсипаха Кайседо от критики, Тигрес приключва с него през зимата


В Мексико разсипаха Кайседо от критики, Тигрес приключва с него през зимата
Снимка: Getty Images

946 0

Еквадорският национал Жорди Кайседо бе една от най-коментираните фигури в българския футбол през миналия сезон, след като впечатли с изявите си за ЦСКА, но в крайна сметка изглежда не оставя позитивно мнение в запалянковците на Тигрес.

Той се присъедини към мексиканския тим през лятото след серия от скандали около бъдещето на футболиста и бившия му клуб - ЦСКА, като двете страни видимо не бяха наясно с исканията си една към друга.

Три месеца по-късно мексиканските медии не са оптимисти за бъдещето на футболиста в тази част на планетата, след като от тима му ще опитат да обновят състава си, а нападателят е сред първите, които ръководството ще опита да освободи под една или друга форма. 

"Първият, който ще си тръгне, е Жорди Кайседо. Бяха нужни три месеца на треньорския щаб и ръководството да искат да се отърват от еквадореца, който е нападател с ниско самочувствие и много слабо представяне", пише порталът 90min.com.

Еквадорският нападател има договор с Тигрес до 2026 година, но преди дни се появи информация, че голям съперник може да го привлече още през зимата под наем до края на кампанията. Вижте кой е въпросният тим!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички