Копа Америка: Бразилия с труден успех в дербито срещу Колумбия, Кайседо пак игра за Еквадор


Копа Америка: Бразилия с труден успех в дербито срещу Колумбия, Кайседо пак игра за Еквадор
Снимка: Getty Images

1264 0

Големият фаворит за спечелването и през тази година на Копа Америка - Бразилия, взе много труден успех с 2:1 над Колумбия в дербито на състезанието за деня. "Селесао" триумфира след пълен обрат, дошъл в последните секунди - в 10-ата минута от добавеното време.

Тогава полузащитникът на Реал Мадрид Каземиро засече с глава центриране от ъглов удар на Неймар и изпрати в луда радост своите съотборници. В 78-ата минута пък Роберто Фирмино бе изравнил резултата след центриране на Ренан Лоди, добър удар с глава, но и кошмарна грешка на противниковия страж - опитният Давид Оспина. А всичко в срещата започна с невероятен гол на Луис Диаш в 10', който бе дал преднината за Колумбия.

В другия двубой Еквадор и Перу не успяха да се победят и завършиха при зрелищното равенство 2:2. Еквадор водеше с 2:0 на почивката, но въпреки това само в рамките на първите 9 минути от втората част допусна да се стигне до равенство. В 82-рата минута на терена се появи нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо, но и той не помогна на своя отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички