В Мексико: Жорди Кайседо може да се завърне в България, но не в ЦСКА, а в Лудогорец


В Мексико: Жорди Кайседо може да се завърне в България, но не в ЦСКА, а в Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3117 0

През лятото на 2022 г. се разрази жестока драма около нападателя Жорди Кайседо, който бе твърдо решен да напусне ЦСКА и да отиде да играе в мексиканския Тигрес. След много и най-различни обрати, в крайна сметка двата клуба си стиснаха ръцете и "армейците" загубиха един от основните си футболисти.

Сега обаче, едно мексиканско издание твърди, че 24-годишният еквадорец отново може да заиграе в Първа лига, но не с червен, а със зелен екип, тъй като Лудогорец проявява интерес към него:

"Въпреки лошото си представяне в Тигрес, 24-годишният еквадорец Жорди Кайседо продължава да има опция в българския футбол заради добрите си игри и впечатления, които остави в ЦСКА. Той вече е поискан от другия силен отбор в страната – Лудогорец", пише "Fafhoo".

Договорът на нападателя с Тигрес е до месец юни 2026 година, а до момента се е отчел с 1 гол и 1 червен картон в общо 13 мача. Ако се стигне до преминаване при "орлите", най-вероятно ще става въпрос за престой под наем. От друга страна, това би бил третият футболист на ЦСКА, който Лудогорец прибира, след като е изкарал период в чужбина - по подобен начин преди време в Разград акостираха Антон Недялков и Кирил Десподов!

*По-късно днес Лудогорец излиза на "Олимпико" в Рим за последната си битка от груповата фаза на Лига Европа. Ето коя българска ТВ ще излъчи решителния сблъсък срещу Рома!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички