Още не е дебютирал, а вече обявиха какъв проблем ще има Лионел Меси в Маями


Още не е дебютирал, а вече обявиха какъв проблем ще има Лионел Меси в Маями
Снимка: Getty Images

6493 0

Маями изпадна в истинска лудост с предстоящото пристигане на Лионел Меси. Но в някои кръгове изразих сериозни притеснения относно сделката. Водещият на Fox Брайън Килмийд смята, че комуникацията може да представлява известен проблем за испаноговорящия Меси. Дори във Флорида, където около 22% от населението говори испански.

В странен дискурс в шоуто на "Fox and Friends" този уикенд Килмийд заяви, че се надява Меси да вземе малко уроци от Дейвид Бекъм и да се "научи да говори английски".

"Бекъм научи английски вместо нас, но имаше акцент"

"Единственото нещо, за което се тревожа, е, че той не говори английски. Искам да го видя да седне и да говори. Едно нещо за Дейвид Бекъм, той се научи да говори английски за нас - с акцент", аргументира се Килмийд.

"Когато дойде, той беше на 32 години. Меси каза следното: "Ако беше въпрос на пари, щях да отида в Арабия или другаде. Изглеждаха ми много пари. Истината е, че окончателното ми решение е за друго място, а не заради парите", припомни още той.

Бекъм, който е роден в Лондон, е третият играч на Англия с най-много мачове със 115 мача за страната си и беше капитан на Трите лъва в продължение на няколко години. Той се премести в Лос Анджелис Галакси през 2007 г., за да играе като голяма звезда в МЛС. И очевидно се е справил с жаргона... Вече пък стана ясно, че Меси ще е играчът, който ще получава най-голямата заплата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички