В името на любовта: Антонела Рокуцо жертвала мечтаната си кариера заради Лео Меси


В името на любовта: Антонела Рокуцо жертвала мечтаната си кариера заради Лео Меси
Снимка: Getty Images

6241 0

За успешна кариера и любов са нужни жертви. Това със сигурност добре знае една от най-популярните двойки в света. Легендарният Лео Меси и неговата Антонела Рокуцо споделят дългогодишна и красива история, която продължава и до ден днешен.

Нестихваща обич

Двамата са близки от деца. През 2007-а година разкриват пред близките си за своята връзка, а през 2009 г. тя става публична. Вдигат сватба през 2017 г. и се радват на трите си деца - Тиаго, Матео и Чиро. Обичат се все така силно, както в първия момент.

За да изградиш здраво семейство на фона на ангажираността на един от най-великите футболисти и популярни личности в историята обаче, са нужни лишения. За едно голямо такова от страна на Антонела съобщава "Voces Criticas". 

В името на любовта

Изданието информира, че аржентинката е жертвала своята кариера на в денталната медицина, за да се отдаде на Меси и деца им. Самата тя по-рано смятала да се развие в сферата, до която обаче така и не стигнала.

Рокуцо е родена в далеч по-богато семейство от това на бившия голмайстор на Барселона. Това ѝ дава шанс да завърши с диплома по стоматология, която впоследствие оставя на заден план, за да подкрепи своята половинка в преследването на футболните върхове.

Двойката обича да се наслаждава на времето си заедно, но рядко споделя с феновете си лични моменти. Въпреки 36-е милиона последователи на Антонела в Инстаграм, тя предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите.

За неподправената им любов засвидетелства и искрената и култова реакция на Антонела при поредния футболен рецитал на Меси (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички