Меси, вече в Маями: В Интер манталитетът и духът ми няма да се променят


Меси, вече в Маями: В Интер манталитетът и духът ми няма да се променят
Снимка: Getty Images

1871 0

Звездата на световния футбол Лионел Меси пристигна във Флорида снощи, за да подпише договора си с Интер Маями. Аржентинецът кацна с частен самолет на летището във Форт Лодърдейл.

Лео дойде със семейството си

Той беше придружен от семейството си и трябва да подпише контракт за две години и половина, като ще получава по 60 милиона долара на сезон.

Първите му думи в Маями

"Доволни сме от решението, което взехме, каза Меси пред аржентинската телевизионна емисия "Яве а ла етернидад". - Манталитетът ми и духът ми няма да се променят и ще опитам да дам най-доброто от себе си за новия ми клуб и да продължа да играя на най-високо ниво".

Фенове не проспаха пристигането му

36-годишният Меси бе посрещнат от десетки фенове пред стадиона на Интер Маями. "Как мога да забравя нощта, когато разбрах, че ще дойде Лионел", пееха те.

Бившият капитан на Барселона е най-големият футболист, който идва в МЛС след пристигането на Пеле в Ню Йорк Космос през 1975 година.

Той трябва да бъде представен с бившия си съотборник в Барселона Серхио Бускетс, а се очаква към тях да се присъедини и Жорди Алба. А реферите в МЛС се притесняват от бъдещата работа с Меси - ето защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички