Уволниха Бруно Акрапович от кипърския Акритас Хлорака


Уволниха Бруно Акрапович от кипърския Акритас Хлорака
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1055 0

Бившият старши треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА Бруно Акрапович е уволнен като старши треньор на кипърския Акритас Хлорака, който е на последното 14-о място в местния елит, съобщи "24sports.com.cy".

*Припомняме, че съвсем наскоро Левски се сдоби с четвърто ново попълнение именно от Акритас!

Босненецът пое отбора на същото последно място на 29-и декември, но така и не успя да промени генерално картината в тима. Освен това, в последната среща Акритас отстъпи с 0:5 на директния съперник за оцеляване Еносис Паралимни, което провокира ръководството да вземе решението за раздяла.

"В неделя вечерта имахме лош резултат и катастрофално представяне. Преди мача говорихме с играчите и си поставихме за цел победа, но не я постигнахме. В нито един момент от мача не доказахме, че искаме победата. Представянето в неделя беше последната капка и ние уволнихме Акрапович, както и техническия директор на клуба", се казва в официалното изявление на президента на Акритас Василис Теодору.

Под ръководството на Бруно малкият клуб от Хлорака постигна една победа (над Анортозис), два пъти завърши наравно (с Арис Лимасол и АЕК Ларнака) и претърпя седем поражения. Президентът добави, че в момента това е единствен възможен ход, за да промени обстановката и Акритас да се добере до оцеляването. След края на редовния сезон първите шест отбора играят плейоф за титлата, а последните осем тима ще се борят за запазване на местата си и за следващия сезон.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Феновете на ЦСКА са бесни: Защо Саша Илич е наказан толкова сурово от БФС? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички