Акрапович посочи силните страни на Ел Джемили и обяви: Удар е за мен


Акрапович посочи силните страни на Ел Джемили и обяви: Удар е за мен
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1664 0

Tреньорът на кипърския Акритас - Бруно Акрапович, посочи силните страни на Джевад ел Джемили, който се очаква скоро да попълни редиците на родния Левски. Босненецът с опит в Първа лига обясни и върху какво трябва да работи крилото, за да стане още по-добър.

"Както ви казах и преди това, той е младо момче със сериозен потенциал. Има добър характер и амбиция да направи хубава кариера. В чисто футболно отношение впечатлява със скорост и техника. Силен е в дуелите един на един.

Това, което според мен трябва да подобри, е да бъде по-директен и по-често да търси завършващ удар и рационалния път към вратата. Ако започне да бележи по-често, ще се превърне в изключително ценна находка", каза Акрапович пред "Мач Телеграф".

"За мен този трансфер е сериозен удар. Със сигурност ще ми бъде по-трудно без Джевад. Шансовете ни намаляват, но ще се борим. Момчето може да се развие в България. Пожелавам му успех", завърши бившият треньор на Локомотив (Пд) и ЦСКА. А ето какво бавеше сделката между Левски и Акритас за Ел Джемили. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички