Унгария се издъни и размечта България, Холанд вкара, но Норвегия катастрофира в евроквалификациите (ВИДЕО)


Унгария се издъни и размечта България, Холанд вкара, но Норвегия катастрофира в евроквалификациите (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

8186 0

България и Литва откриха програмата в Група "G" на квалификациите за Евро 2024 г. Двата тима записаха самоубийствено равенство 1:1, което ги лиши от почти всякакви шансове за челните две позиции в класирането.

Повод за оптимизъм у нас

По подобен начин обаче завърши и по-късната среща между отборите на Унгария и Черна гора. Считаният за фаворит тим на Марко Роси не съумя да надвие коравите "соколи", завършвайки при нулево реми. 

Така "лъвовете" остават на 3 точки от челната двойка и ще таят надежди до последно за чудото. "Маджарите" обаче са с изигран двубой по-малко от "трикольорите".

Драма на "Хемпдън Парк"

В Група "А" пък Норвегия допусна шокиращ обрат от Шотландия в заключителните минути на мача. Суперзвездата на отбора Ерлинг Холанд се разписа в 61-вата минута от дузпа. Виждащият се като победител домакин бе неприятно изненадан в рамките на само 2 минути. 

Video edited on Kapwing

Линдън Дайкс възстанови паритета в 87-ата минута, за да даде тон за пълен обрат на своята родина. Той стана факт в 89-ата, когато Кени Маклийн получи хубаво подаване от същия Дайкс, за да накаже за втори път съперника.

Video edited on Kapwing

Video edited on Kapwing

Реми и в Група "F"

Отборите на Азербайджан и Естония от своя страна не излъчиха победител в битката от Група "F" помежду си. Точен за домакините в 27-ата минута бе Рауно Сапинен. Крайното 1:1 оформи Антон Кривоцюк (62-ра минута).

Междувременно Португалия на Кристиано Роналдо пък излиза очи в очи с Босна и Херцеговина. Проследете НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички