Унгария пак удари Сърбия и е едноличен лидер в групата на България (ВИДЕО)


Унгария пак удари Сърбия и е едноличен лидер в групата на България (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1586 0

Унгария спечели голямото дерби в съботните квалификации за Евро 2024! "Маджарите" победиха Сърбия в Будапеща с 2:1 и оглавиха еднолично група "G", в която се намира и България. 

И трите попадения паднаха още преди почивката, след като Барнабаш Варга откри в 20-ата минута, а след по-малко от четвърт час Страхиня Павлович върна шансовете за гостите. В крайна сметка Роланд Шалай остави в Унгария трите точки с фамозно изпълнение. 

Възпитаниците на Роси бият съперника си за втори път в рамките на месец, след като в миналия цикъл спечелиха насред Белград отново с 2:1. Тогава обаче победителите стигнаха до пълен обрат, а Варга и Шалай пак бяха замесени. 

"Маджарите" вече разполагат с 13 точки след 5 изиграни срещи, а сърбите са с двубой повече и три пункта по-малко. В следващия кръг Унгария гостува на Литва, а възпитаниците на Пикси ще пробват да съкрушат Черна гора. Отборът е трети с 8 пункта след 5 двубоя. 

Вижте какво се случи в европейските квалификации в събота!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички