Спас Делев пое отговорността за резила срещу Литва


Спас Делев пое отговорността за резила срещу Литва
Снимка: Lap.bg

4143 0

Нападателят на Лудогорец и националния отбор - Спас Делев, пое отговорност пред медиите за провала срещу Литва в европейската квалификация. 

Родната селекция остана без успех в цикъла за Евро 2024, след като отстъпи като домакин на балтийската държава с 0:2. Опитният нападател изпусна едно от чистите положения за домакините и се определи като главен виновник за провала.

Коментарът на Делев

"Можеше мачът да се развие в друга посока. Аз съм най-главният виновник. Треньорът не играе, ние сме на терена, ние трябва да вкарваме, да се раздаваме. Никой други не ни е виновен - нито треньори, нито ръководство. Това се обърка, че не успях да вкарам. Поемем отговорността. Аз съм опитен играч. Това беше задължаващо положение. Имах 100-процентово положение и не успях. 

Това е нашата страна, ние я защитаваме. В последно време не я защитаваме както трябва. Тежко е, но трябва да се вдигнем и да дадем максимума от себе си. Трябва да се вдигнем всички, за да направим победа. Искаме да излезем от това. Ние се борим за България. 

Ние не играем добре. Ние имаме ситуации и ние трябва да им вкараме, а не те на нас. 

Докато има шанс, ще се борим. Ще оставим сърцата си на терена. Може другите противници да нямат късмет. Всички осъзнаваме какво сме направили, за да се стигне до тук. Ние сме едно цяло. Още не нищо не съм казал на младите, но ще го кажа, трябва да се извиня. Всеки трябва да си поеме отговорността", категоричен бе ветеранът.

Ето какво обясни капитанът Кирил Десподов след резила срещу Литва!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички