Адам Салай след победата над Германия: Това не е случайно


Адам Салай след победата над Германия: Това не е случайно
Снимка: GettyImages

2192 0

Капитанът на Унгария Адам Салай даде кратко интервю след успеха на "маджарите" над Германия с 1:0. Срещата се проведе в Лайпциг и бе част от предпоследния кръг в Лигата на нациите, а в герой за победителите се превърна именно играчът на Базел.

"Много съм горд, че успяхме да победим Германия, след като преди това спечелихме срещу Англия. Това е невероятен резултат, но с работата, която отборът върши всеки ден - това не е случайно", обясни Салай, цитиран от пресслужбата на УЕФА.

Селекционерът на унгарците Марко Роси също говори след ценната победа: "Салай наистина заслужава всички похвали. През първото полувреме се представихме добре, през второто трябваше да се защитаваме много дълбоко.

Можем да увенчаем доброто си представянето в мача с италианците. Ще бъде специален двубой за мен срещу Италия. Щастливи сме, че имаме десет точки от пет мача. Никой не вярваше, че можем да направим това".

Отборът на Унгария оглавява класирането в група "3" на лига "А" с 10 точки. "Маджарите" са в група с Германия, Италия и Англия, като до този момент не успяха да победят единствено "Скуадра Адзура" в пряк двубои, но водят във временното класиране.

Вижте последните резултати от надпреварата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички