Украйна - Италия по ТВ: Къде да гледаме решителната битка за Евро 2024?


Украйна - Италия по ТВ: Къде да гледаме решителната битка за Евро 2024?
Снимка: GettyImages

2614 0

Квалификациите за Евро 2024 продължават и в понеделник. В една от любопитните сред тях Украйна посреща защитаващия титлата си от Евро 2020 Италия в решителен сблъсък на неутралния терен в Леверкузен.

Двата тима са с еднакъв актив - по 13 точки в група "С". Лидер с 19 е с Англия, Северна Македония със 7 и Малта без точки са вън от сметките.

Украйна има абсолютно същите показатели като съперника си: 4-1-2, но една от тези загуби беше на "Джузепе Меаца" в Милано с 1:2 и това означава, че ако искат да се класират на четвърто поред европейско, им е нужен задължителен успех.

Със сигурност вече набрал солиден опит, треньорът Сергей Ребров е забелязал слабости в отбраната на "скуадрата", допуснати в петък срещу Северна Македония, но дали ще могат играчите му да се възползват от тях?

В четвъртък пред над 41 000 зрители те победиха в генерална репетиция Легия с 2:0 в град Гданск. Италия влиза в мача след победа над Северна Македония с 5:2.

Двубоят Украйна - Италия започва в 21:45 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 3". Можете да го следите НА ЖИВО със Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички