Украйна притисна Италия с нов успех по пътя към Евро 2024 (ВИДЕО)


Украйна притисна Италия с нов успех по пътя към Евро 2024 (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1327 0

Националният отбор на Украйна постигна третата си победа в квалификациите за Европейското първенство в Германия през 2024 г. Украинците спечелиха в Прага символичното си домакинство на Северна Македония с 2:0 в седмия кръг от цикъла. 

В герои за победителите се превърнаха украинският талант Георгий Судаков с попадението си след половин час игра и ветеранът Караваев. Вторият бе включен едва в 88-ата минута, но това не му попречи да удвои дълбоко в добавеното време. 

Така украинците постигнаха втория си успех над съперника в група "С" след този през месец юни. Украйна оформи петата си победа в рамките на точно толкова официални срещи между селекциите. 

Възпитаниците на Ребров са втори във временното класиране с 10 точки след шест двубоя. Лидер е Англия с 13 точки и пет изиграни срещи. Голямата борба на украинците се очертава с Италия. 

По-късно тази вечер "Скуадра Адзура" приема Малта за задължителен успех от третото място със седем точки. Момчетата на Спалети обаче са изиграли само 4 двубоя до този момент.  

Следете всички квалификации за Евро 2024 в събота НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички