Ужасна вест! „Хамас“ екзекутира любимата внучка на легендарен треньор, помогнал на България за златното лято в САЩ


Ужасна вест! „Хамас“ екзекутира любимата внучка на легендарен треньор, помогнал на България за златното лято в САЩ
Снимка: iStock

4464 0

Любимата внучка на легендарния национален селекционер на Израел Шломо Шарф е била екзекутирана от „Хамас“. Мей Наим бе обявена за издирване от събота, но днес тялото на младата жена е било идентифицирано.

Тя е присъствала на музикалния рейв фестивал Supernovа, който се провежда ежегодно в пустинята Негев в Южен Израел. Точно там в началото на атаката „Хамас“ бяха убити над 300 души.

"Футболният клуб Макаби Хайфа навежда глава и споделя скръбта на бившия треньор на отбора Шломо Шарф, след като научи, че неговата внучка Мей Наим е била убита при клане на парти в Раим", потвърдиха от Макаби Хайфа.

Семейството на Шарф имаше информация, че тя е успяла да избяга и да потърси убежище в кибуца Бари. Израелската армия обаче днес ги е уведомила, че е убита.

Легендарният специалист е един от най-уважаваните в Израел. Шарф има заслуга и за най-паметния момент в историята на българския футбол – четвъртото място на САЩ’94.  Именно той води Израел в онзи период, когато в нашата квалификационна група взима паметна победа с 3:2 над Франция в Париж. След това „лъвовете“ правят чудото във френската столица.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ужасна вест: Треньор на Апоел Тел Авив е бил застрелян от полицай в Египет

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички