Майката на Стоянов с разтърсващ разговор за незаинтересован посланик и липса на съдействие


Майката на Стоянов с разтърсващ разговор за незаинтересован посланик и липса на съдействие
Снимка: Туитър

4051 0

Майката на българския национал Йоан Стоянов в Израел - Юлия, коментира ситуацията на футболиста. Той трябваше вече да се е присъединил към лагера на Кръстаич в София, но военните действия в Израел провалиха плановете. 

Пред Блиц жената обясни, че Йоан не е успял да излети при два полета на правителствения самолет, тъй като не се е добрал до места. По случая не е помогнала и посланичката ни в Тел Авив, която отказала съдействие. 

Коментарът на майката

"Говорих и с "България Еър", опитвайки се да уредя да го качат в самолета. За правителствения самолет не успяхме да се доредим, той отлетя снощи. Когато разбрах, че е имало място в него, се свързах с посланичката ни в Тел Авив. Обясних й, че синът ми е национален състезател и играе за България, но тя каза сами да си търсим начини как да се прибере в София.

За посланичката нямаше никакво значение, че Йони е национал. Казаха ни, че в момента помагат само на бедстващите туристи. Разбирам ги, но ме боли от факта, че не ни оказват съдействие. Отношението им към нас не ни харесва. Отношението към българите, които работим от години в Израел.

Да, нормално е първо да се помогне на туристите, които нямат покрив над главите си, както и на българите, които са дошли да се лекуват в Израел, но трябва на всички да се окаже съдействие. Това е най-нормалното нещо", сподели майката.

Вижте какво сподели Йоан Стоянов за ужаса през последните часове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички