Уелс уволни треньора си Райън Гигс два месеца преди ЕВРО 2020!


Уелс уволни треньора си Райън Гигс два месеца преди ЕВРО 2020!
Снимка: Getty Images/Gulliver

1933 0

Уелската футболна федерация съобщи шокираща новина! Старши треньорът на тима Райън Гигс е отстранен от поста си само 2 месеца преди началото на ЕВРО 2020.

Причина за уволнението на легендата на Манчестър Юнайтед е скандалът, в който бе замесен през миналата година, свързан с домашно насилие към приятелката му. Тогава Гигс бе арестуван заради случая, но отстраняването му от поста треньор на Уелс бе само временно. Сега вече прокуратурата официално е решила да внесе обвинения срещу бившия футболист!

Ето и кой ще е новият треньор на Уелс:

"Футболната асоциация за Уелс взе под внимание решението на прокуратурата на Краун да обвини Райън Гигс. В тази връзка официално обявяваме, че селекционер на Уелс на Евро 2020 ще бъде Робърт Пейдж, а негов помощник ще бъде Алберт Стюйвенберг. На по-късна дата ще бъде свикано заседание на борда на уелския ФА относно бъдещето на Гигс" - пише в изявлението си асоциацията на Уелс.

Националният отбор на Уелс е в група с Италия, Швейцария и Турция на ЕВРО 2020! Повече за криминалните прояви на Гигс можете да научите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички