Райън Гигс едновременно нападнал две жени


Райън Гигс едновременно нападнал две жени
Снимка: Getty Images/Guliver

5653 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и национален селекционер на Уелс - Райън Гигс, е нападнал не една, а две жени по едно и също време. За това съобщават британските медии, като се позовават на източници, близки до разследването по случая.

Както е известно, преди дни Гигс бе арестуван по обвинения, че е физически нападнал приятелката си Кейт Гревил, но сега става ясно, че по същото време в имението на уелсеца е присъствала и друга дама. Предполага се, че тя е роднина на Гревил.

Полицията вече разпитала двете жени за нападението, като е разгледала и записите от видеокамерите в имота. Райън Гигс отрича обвиненията. След задържането му от националния отбор на Уелс обявиха, че временно отстраняват треньора, който няма да води тима в следващите три мача.

Според английските медии причината за разразилия се скандал е това, че Гревил е потърсила сметка на Гигс за изневяра с други две жени. След това уелсецът избухнал и нападнал приятелката си, както и другата жена, присъствала на спора.

Припомняме, че не за първи път Гигс е обвиняван в изневяра от жената до себе си. През 2018 г. стана известно, че той е изневерявал на жена си със съпругата на своя роден брат и с други жени.

Преди време бащата на Гигс заяви, че не произнася името на сина си и го определи като "срам за семейството" (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички