Уелс - Хърватия по ТВ: Къде да гледаме квалификацията за Евро 2024?


Уелс - Хърватия по ТВ: Къде да гледаме квалификацията за Евро 2024?
Снимка: GettyImages

1479 0

Хърватия получава шанс за поправителен, след като загуби срещу Турция. "Ватрените" излизат срещу Уелс в Кардиф в мач от осмия кръг на квалификациите за Евро 2024 в Германия днес (15 октомври).

Воденият от Златко Далич отбор допусна изненадващо поражение у дома в Осиек от Турция с минималното 0:1. "Ватрените" бяха тотално надиграни от своя съперник, който показа много по-добра тактическа подготовка, както и дисциплина на хърватска земя.

От другата страна, Уелс изигра контрола на 11 октомври, която спечели по убедителен начин, налагайки се с 4:0 над Гибралтар. В мач, в който таранът на Борнемут - Кийър Мур, се отчете с 2 попадения.

Двата тима не успяха да се победят през март, завършвайки при резултат 1:1 в Хърватия. Към момента "ватрените" се намират на втората позиция в група "D" с 10 пункта, като изостават с 3 от лидера Турция, но имат и мач по-малко. "Драконите" пък са четвърти със 7 пункта, толкова колкото има и Армения.

Къде да гледаме Уелс - Хърватия по ТВ?

Първият съдийски сигнал в Кардиф ще бъде даден от италианеца Давиде Маса в 21:45 (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на Diema Sport 2. Разбира се, Вие ще може да проследите сблъсъка НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички