УЕФА повери на Георги Кабаков и още трима българи мач на Виляреал от турнира Лига на конференциите


УЕФА повери на Георги Кабаков и още трима българи мач на Виляреал от турнира Лига на конференциите
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1717 0

Соченият от мнозина за най-добър български рефер - Георги Кабаков, за пореден път получи наряд от УЕФА за мач от европейските клубни турнири.

Този път 36-годишният арбитър ще бъде главен съдия на сблъсъка между Аустрия Виена и Виляреал от 4-ия кръг на груповата фаза в надпреварата Лига на конференциите!

Мачът ще се състои на 13 октомври, четвъртък, от 19:45 часа (наше време). Асистенти на Кабаков ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков, Ивайло Стоянов ще бъде четвърти рефер. 

"Жълтата подводница" е на първо място в Група "С" с пълен актив от 9 точки след първите 3 кръга. Аустрия Виена е на дъното с 1 пункт. Втората позиция е за Лех Познан (4), а третата за Апоел Беер Шева. Преди седмица (6 октомври) Виляреал разгроми австрийския тим в Испания с 5:0 в среща от третия кръг на ЛнК!

Вчера, 10 октомври, Георги Кабаков бе главен съдия на сблъсъка между Лудогорец и ЦСКА от 13-ия кръг на Първа лига. В часовете след мача, Гриша Ганчев, без да използва думи, поиска две дузпи в полза на "червените" (прочетете подробности в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички