Георги Кабаков отсъди 3 дузпи и раздаде 6 картона в дербито между Панатинайкос и АЕК Атина (ВИДЕО)


Георги Кабаков отсъди 3 дузпи и раздаде 6 картона в дербито между Панатинайкос и АЕК Атина (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7461 0

Панатинайкос победи АЕК с 2:1 в дербито на Атина от 4-ия кръг на гръцката Супер Лига. Главен съдия на този сблъсък бе Георги Кабаков, а негови помощници бяха Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Ивайло Стоянов пък беше един от отговорниците за ВАР.

Всички голове паднаха през първите 45 минути, а Кабаков показа общо 6 жълти картона и отсъди 3 дузпи!

В 30-ата минута футболист на АЕК бе фаулиран в наказателното поле и съдия №1 на България посочи бялата точка, но секунди след това му бе даден сигнал, че в хода на атаката е имало засада и той промени решението. 

Гостите все пак поведоха в 36-ата минута чрез Пинеда, а седем по-късно домакините изравниха резултата, след като Кабаков отсъди дузпа за игра с ръка, която Канталапиедра реализира за 1:1.

В добавеното време на първата част Георги Кабаков отсъди и трета дузпа, след като защитник на АЕК влезе необмислено в единоборство със съперник и спря пробива му в наказателното поле. Зад топката този път застана словенецът Андраж Шпорар и не сгреши - 2:1 за Панатинайкос.

"Зелените" са лидер във временното класиране и единственият тим, който не е сгрешил от началото на кампанията - 4 победи от 4 мача. АЕК пък заема седма позиция със сбор от 6 точки.

Ето и репортаж от дербито в Атина:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички