УЕФА отличи звезда на Унгария с "Финт на деня" срещу националите ни (ВИДЕО)


УЕФА отличи звезда на Унгария с "Финт на деня" срещу националите ни (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1819 0

Националният ни отбор по футбол записа поредния разочароващ резултат. Във втората си квалификация за Евро 2024 отборът на Младен Кръстаич допусна загуба от Унгария с 3:0. Това е и второ поражение след 0:1 от Черна гора, с което бързо угаснаха надеждите за класиране на Европейското първенство.

Унгарците, от друга страна, се радваха на много успешна вечер, която бе отразена и в социалните канали на УЕФА.  Един от брилянтните ходове на Доминик Собослай в мача беше сред акцентите на деня, но не и сензационният му гол от пряк свободен удар. Собослай спечели признанието "Финт на деня".

По време на мача между Унгария и България този понеделник се стигна до сензационна поредица от трикове на звездата на унгарците в началото на второто полувреме. А българските футболисти дори не осъзнаха какво се случва около тях. Голът за 2:0, който отбеляза Собослай, също привлече сериозно вниманието - най-вече заради сериозната дистанция, от която бе отбелязан.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички