Михаил Мадански избухна: Още 1-2 такива мача и Кръстаич да ходи да си вари крушовата ракия!


Михаил Мадански избухна: Още 1-2 такива мача и Кръстаич да ходи да си вари крушовата ракия!
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

25361 0

Бившият асистент в националния ни отбор Михаил Мадански беше бесен от представянето на "лъвовете" в гостуването на Унгария. Втората ни европейска квалификация беше загубена с 0:3, като домакините ни пожалиха от по-голям разгром.

"Кое ли ни беше наред? Нелепо построен български отбор! Единият тим играе футбол, другият рита топка. Ако съм президент на футболния съюз и гледам този мач от официалната ложа, много жестоко ще се замисля не е ли крайно време аз като президент да направя нещо радикално. След тези шестици, които си написаха за ръководството на българския футбол, нека да си пишат 7 този път", коментира той разпалено пред БНТ.

Мадански беше гост анализатор на телевиията, излъчила гостуването в Будапеща. Тези думи той изрече на полувремето, когато Унгария вече водеше с 3:0.

"Добре, че унгарците спряха да играят след почивката. С играта през първото полувреме ние не можем да бием никой отбор по света. Ореолът около треньорското ръководство, че намират точните хора и ги слагат на точното място вече започна да избледнява. Това са поредните квалификации, които за нас завършиха, преди да са започнали", допълни той след края на мача.

"За мен Кръстаич е добър треньор. Има някакво излъчване, което се харесва на футболисти и фенове. Човек със значителен опит. Обича да работи с понятия като национална гордост. Но още 1-2 такива мача и да отива да си вари крушовата ракия", избухна родният специалист. Ето какво говори Кръстаич след втората поредна загуба на националите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички