Тръгна си от Юнайтед, но живее в охолство: Колко заработи Роналдо в Ал-Насър?


Тръгна си от Юнайтед, но живее в охолство: Колко заработи Роналдо в Ал-Насър?
Снимка: GettyImages

2225 0

Кристиано Роналдо изненада мнозина с трансфера си в отбора на Ал Насър през декември миналата година, след като договорът му с Манчестър Юнайтед беше прекратен по взаимно съгласие. След почти година в страната, той изглежда се върна към най-добрата си форма и се радва на страхотно заплащане в Близкия Изток.

Колко точно заработи Роналдо след преминаването в Ал Насър?

Роналдо се наслаждава на договор с Ал Насър, като "Мirror" твърди, че той заработва около 177 милиона паунда на сезон. Сега, когато той наближава една година в Близкия изток, английското издание съобщава, че КР7 вече е банкирал 147,5 милиона само от заплатата си в клуба.

В 34 участия във всички турнири за саудитския клуб, той е вкарал 28 и е асистирал за 10 гола. Само през този сезон той има 11 гола в 10 мача в шампионата и е голмайстор на Саудитската професионална лига, която видя огромен приток на звезди през летния трансферен прозорец.

Въпреки че продължава да води Ал Насър с отличните си изявите, португалският национал все още не им е помогнал за спечелването на трофей. В момента клубът е втори в таблицата на лигата, четири точки зад Ал Хилал, който има 29 точки в 11 мача и е непобеден досега.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристиано Роналдо се изсмя във връзка за осмата "Златна топка" на Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички