Червени картони и много нерви: Роналдо и Ал Насър на 1/4-финал след продължения срещу Джерард (ВИДЕО)


Червени картони и много нерви: Роналдо и Ал Насър на 1/4-финал след продължения срещу Джерард (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1622 0

Ал Насър с Кристиано Роналдо в състава си се класира за четвъртфиналите за Купата на Краля на Саудитска Арабия. Отборът надделя трудно с минималното 1:0 след продължения срещу Ал Етифак, където треньор е Стивън Джерард, а сред титулярите бяха Жоржиньо Вайналдум и Джордан Хендерсън.

Сблъсъкът се превърна в същинска драма, а голяма заслуга за това имаше и главният съдия. В края на първото полувреме той взе странни решения - отмени гол на Талиска, след което бразилецът бе изгонен с директен червен картон.

Той му бе показан заради контакт с противников футболист без топка. Избутване имаше, но червеният картон сякаш бе пресилен. Все пак реферът показа еднакъв аршин и в края на редовното време изгони с пресилен директен червен картон и играч на Ал Етифак.

В редовното време срещата завърши без попадения - при резултат 0:0. В продълженията обаче, при вече числено равенство, се стигна до единствения гол в мача. Герой бе друга от големите звезди в тима - Садио Мане, който вкара в 107-ата минута. Той засече с левия си крак остро центрира по земя, дошло отляво по нападението на Ал Насър, за да класира тима си напред.

В двубой, стартирал със същия начален час (16:45 българско време), но завършил доста по-рано: Ал Итихад си гарантира място на четвъртфиналите. Шампионът на Саудитска Арабия победи Ал Фейха с класическото 3:0 в редовното време.

Карим Бензема, Нголо Канте и Луис Фелипе стартираха като титуляри, а Абдерразак Хамдала се разписа на два пъти през двете полувремена (5' и 87'). В заключителните секунди от срещата попадение вкара и Бензема, за да оформи крайния резултат.

Все още не е теглен жребият за следващата фаза за Купата на Краля на Саудитска Арабия. Третият гранд от страната Ал Хилал също се е класирал за 1/4-финалите. Колкото до нервите в срещата на Ал Насър - вижте как Кристиано Роналдо и Талиска се разбесняха + отменения гол и червения картон (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички