Треньорът на изпаднал в Лига на конференциите тим: Що за турнир е това?


Треньорът на изпаднал в Лига на конференциите тим: Що за турнир е това?
Снимка: Getty Images/Guliver

2555 0

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс призна, че няма представа какво е турнирът Лигата на конференциите. Снощи "лисиците" отпаднаха от Лига Европа и ще продължат да играят в третия по сила европейски клубен турнир.

"Ако трябва да бъда честен, дори не знам какъв е този турнир. Бях концентриран върху Лига Европа и това да спечелим групата. Искахме минимум да завършим втори, така че без да проявявам неуважение към турнира, не знам какво представлява. Скоро ще се запозная", коментира Роджърс след поражението от Наполи с 2:3 снощи в Лига Европа.

"В отбора ни има много млади играчи и това води до наивност. През този сезон изискванията към тях са още по-големи и им се налага да играят в различни формации. Всичко се свежда до това всеки да има нужната настройка, за да не изпуска своя човек и да спре центрирането. Моя е отговорността да намеря решението. Днес бяхме добри в атака, но много далеч от истината в защита", каза още треньорът на Лестър. Към февруари тази година Роджърс имаше много лошо реноме в Европа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички