Брендън Роджърс категорично отхвърли слуховете за Манчестър Юнайтед


Брендън Роджърс категорично отхвърли слуховете за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1381 0

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс категорично отхвърли слуховете, че ще напусне "лисиците", за да поеме Манчестър Юнайтед, които са без постоянен треньор след уволнението на Оле Гунар Солскяер в неделя.

Временно "червените дяволи" са воден от асистента на Солскяер Майкъл Карик, но Роджърс е спряган от медиите за постоянен наставник, заедно с Маурисио Почетино, а сред "заподозряните" е и бивш наставник на Барселона

"Преди всичко е неуважително да ме питате това, защото в момента там има мениджър (Майкъл Карик), добър треньор и добър човек, който работи в клуба. Второ, не мога да коментирам тези слухове, защото това е нещо, което не е реално", коментира Роджърс на днешната си пресконференция.

"Аз съм мениджър на Лестър Сити. Горд съм да бъда тук, за мен е привилегия и съм напълно отдаден на работата си с играчите, клуба, собствениците. Няма нищо повече. Няма как да контролираме слуховете, но те не ме притесняват. Аз винаги съм концентриран върху следващия мач, така че сега мисля единствено за Челси и нашата подготовка", допълни треньорът на Лестър.

Преди дни на Роджърс му се наложи да направи спешна среща с лидерите на Лестър, за да се обяснява за Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички