Ужас на Острова: Коронавирусът "влезе" и в съблекалнята на Лестър преди мача с Наполи


Ужас на Острова: Коронавирусът "влезе" и в съблекалнята на Лестър преди мача с Наполи
Снимка: Getty Images

1680 0

Адемола Лукман, Даниел Амартей, Келеши Ихеаначо, Яник Вестергор, Айосе Перес, Филип Бенкович и Вонте Дейли-Кембъл са поредните футболисти на Острова, които са дали положителни проби за коронавирус в последните часове - това обяви старши треньорът на Лестър Брендън Роджърс преди решителното гостуване на Наполи в турнира Лига Европа!

"Има някои играчи и служители, които не са тук. Имахме някои положителни случаи и някои хора, които не са добре. Става дума за здравето на нашите футболисти. В Италия ще сме със силен състав. Просто не е напълно подготвен отбора".

*На този етап не е ясно какво ще се случи с домакинството на тима на Нюкасъл (12.12.) от 16-ия кръг на Висшата лига!

"Това няма да ни дестабилизира. Тествахме се преди да се качим на полета и преди да напуснем хотела. Предприехме всички мерки, за да бъдем възможно най-безопасни. Взели сме всички мерки. Дори играчите, които не са толкова зле, не бихме могли да поемем никакъв риск с тях, както и с момчетата, които имат COVID-19", каза наставникът на "лисиците".

Лестър се нуждае от победа в Неапол, въпреки че е на първо място в Група "С" с 8 точки, тъй като Спартак Москва и Наполи са плътно зад тях с по седем пункта. Легия Варшава са на последното място, но те също имат шансове за класиране напред, тъй като имат шест точки в актива си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички