Треньорът на Египет прогнозира колко години на 'най-високо ниво' остават на Мохамед Салах


Треньорът на Египет прогнозира колко години на 'най-високо ниво' остават на Мохамед Салах
Снимка: Getty Images

1431 0

Старши треньорът на националния отбор на Египет - Руй Витория, вярва, че Мохамед Салах ще продължи да се представя на най-високо ниво през следващите 4-5 години. В интервю за "The Athletic", 53-годишният португалец заяви следното по адрес на 31-годишния нападател на Ливърпул:

"Той ще играе още четири или пет години на най-високо ниво, защото притежава качества, които не може да загуби - той е играч, който прави разликата със своите решения на терена и който притежава футболна интелигентност".

"Той е фантастичен професионалист, който непрекъснато се подобрява, за да остане на върха - спи, закусва, отива да тренира... прави всичко, което трябва, навсякъде", допълни Витория.

*Мохамед Салах дебютира за Египет през 2011-а година и до момента е изиграл общо 88 мача във всички турнири, в които се е отчел с 49 гола и 29 асистенции. За негово огромно съжаление обаче, все още не е спечелил трофей с националния си отбор...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Вече се започна: Египет убеждава Мохамед Салах за Олимпийските игри - ще пропусне ли старта в Англия за сезон 2024/25?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички