Феновете в екстаз: 3 гола, 3 асистенции - Салах и Нунес с майсторски комбинации (ВИДЕО)


Феновете в екстаз: 3 гола, 3 асистенции - Салах и Нунес с майсторски комбинации (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1825 0

Английският гранд Ливърпул стигна до зрелищно равенство 4:4 във втората си приятелска среща, част от предсезонната подготовка на отбора. Мърсисайдци изравниха секунди преди края на редовното време срещу германския Гройтер Фюрт.

Най-ярко в срещата за Ливърпул блестяха Дарвин Нунес и Мохамед Салах. Те комбинираха за три от попаденията на "червените". Египтянинът се отличи с един гол и две асистенции, докато уругваецът съумя да вкара две попадения и да даде голов пас в края за съотборника си.

Вижте отличните взаимодействия между двамата и хубавите попадения, които съумяха да реализират. Можете да ги намерите чрез кадрите по-долу в материала.

Дарвин Нунес съумя да се разпише и в първата контрола за английския гранд от лятната подготовка за новия сезон. Той откри резултата в 3-тата минута срещу Карлсруе, когато през втората част Коди Гакпо вкара веднъж, а Диого Жота добави два гола за крайното 4:2.

За германците в днешния мач (24.07) пък с гол и 2 асистенции се отличи Лукас Петков! За Юрген Клоп и компания предстоят приятелски сблъсъци с Лестър (30.07), Байерн Мюнхен (02.08) и Дармщад (07.08).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички